splash_zwangerschapsyoga

zwangerZwangerschapsyoga

De zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Bij zwangerschapsyoga gaat het om het bewust beleven van je zwangerschap met als doel van je zwangerschap te genieten en in contact te komen met je basisvertrouwen en innerlijke kracht als voorbereiding op je bevalling.

De lessen zijn praktisch en bestaan uit het doen van yogahoudingen waarbij niet alleen de spieren soepel en sterk worden gemaakt maar waarbij je ook meer vertrouwen krijgt in je eigen lichaam. Zowel in de yogahoudingen als ook in ontspanningsoefeningen is de adem een belangrijk hulpmiddel. Door het oefenen met de adem leer je bewust te ontspannen en de aandacht te richten. Ook leer je ademtechnieken die je tijdens je bevalling kunt toepassen. Verder is er aandacht voor verschillende baarhoudingen en houdingen voor het opvangen van de weeën. Een keer per maand is er een partnerles. Tijdens deze les worden er o.a. massages en ontspanningsoefeningen geleerd om de weeën op te vangen. Daarnaast wordt informatie gegeven over de zwangerschap en bevalling.

De zwangerschapsyoga is een doorlopende cursus die op maandagavond van 18.30 tot 19.45 uur wordt gegeven in het Z-Café, Ridderstraat 4 in Culemborg (kijk voor het actuele lesrooster in  momoyoga

op woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur in de yogaruimte bij Yoga Sarasvati, Veldoven 57 in Wijk bij Duurstede. Je kunt deelnemen vanaf 14 zwangerschapsweken. Ervaring met yoga is niet vereist.

Voor de betaling kun je kiezen uit een losse proefles van 15 euro. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden:

4 lessen voor 65 euro (4 lesweken geldig)  

10 lessen voor 162,50 (12 lesweken geldig)

12 lessen voor 180 euro (12 lesweken geldig)  

Losse les voor 15 euro (alleen in uitgerekende maand)       

Reserveer en betaal je plekje online via het LESROOSTER

Deze bedragen zijn inclusief de partnerles(sen). Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden een deel van de kosten. Informeer bij je verzekeraar of je recht hebt op een vergoeding.

Wil je meer informatie of deelname aan de lessen neem dan contact met mij op.